nervös och taggad

som en igelkott på vägen;) haha... Jag längtar som tusan, och vill bara fara nuu på en gång!! Ska nog se days, sen far jag till stan och köper det jag ska, sen far jag till Isso och taggar med henne:P

LOVE to you Ice Climbers!

Far till Luleå idag

och i morgon gäller det. Det vi kämpat för hur länge som helst ska äntligen gå ur stapeln i morgon, Lördag!!! AAAAAAAAAAAAH, jag är såå nervös.. MEn jag vet att vi kan sätta det eftersom att vi gjort det redan=) Hoppas verkligen att vi gör det när det gäller, och att domarna tycker om vårat program:D

Jag kan inte andas för att jag längtar och är så himla nervös!! Men det ska någ gå bra:) Det blir alltså uppstigning klockan 5.00 i morgon för att alla ska hinna äta frukost och fixa smink och frisyrer:P Det ska bli såååååå kul:)

Ska träna lite danser nu:P


bye

DM på lööördag:O

Och jag har så himla ont i mina leder.. Jag hoppas verkligen att det blir bättre, annars får jag bara bita ihop och klara mej igenom programmet, och sen ha ont. Dock gick programmet klockrent första gången vi körde det igår, så jag är inte rädd att vi inte kommer sätta det,  det kommer gå suoerbra:) Men däremot har man ju ingen aning om hur bra våra motståndares program är, eller vad domarna kommer tycka, hoppas verkligen att vi har ett bra program i andras ögon;)

Nu ska jag och jobba om en kvart ungefär, och sen blir det träning igen:) I LOVE IT;) Får dock ta det lugnt så att jag inte kejkar kroppen:P

Kram hejdååååå<3

Vaken och uppe

Ska jobba "tidigt" för en gångs skull i veckan. Idag börjar jag nio och på onsdag klockan åtta. Jobbigast kommer det bli på onsdag, för då ska jag orka dra till luleå direkt efter jobbet. men det kommer ju bli skitkul, så det kommer helt klart vara värt det:D

Drömde inatt att vi var i luleå och skulle träna, och vi hade glömt musiken, allt gick skit och vi förstörde mattan:P haha.. Hoppas att det inte blir så iallafall;)

Som sagt, kommer jobba idag, så jag måste börja käka och sånt;)

Bye

Haft träning=)

Och jag vet att vårat program kommer sitta som smäck, hade inte bästa dagen idag tyvärr. Sååå ont i foten och knäna, åsså har jag fruktansvärt mycket astma.. Försökte ta det lugnt och inte ropade ramsan och ansträngde mig för mycket.. Hoppas bara det blir bättre till i morron!!!

Weell, ska se Wallander färdig nu, efter nyheterna, det är så segt med fyran att dom har nyheter mitt i filmen:S Men men, inte mycket att göra åt den saken.,

GODNATT:)

tröööötttt

har sett film och myst hela dagen, och är såå trött:P Om en timma ska jag på träningen, så det är bara att gaska upp sig;) haha, det ska bli riktigt skoj, allt går så bra nu:)

Hoppas bara jag inte ändå ä så här slö, och hoppas att fotleden går över!!:O

tung

i kroppen.. Men det brukar man vara när man vart på galej:D

hade kul igår, dock problem med andningen:P
- Men tack för en rolig kväll!!

God morgon lördag

Idag är jag såå himla dåsig och trött i kroppen, som att jag inte har sovit någonting alls, men det har jag. Det är bara det att jag bl.a. fått nya sömntabletter av läkaren, och därför kan det hända att jag äntligen fått sova hårt, och därför blir det som det blir, eller så är det helt enkelt så att jag kommer vara såhär dåsig varje morgon.. Vi får väl se, hoppas det fungerar att bygga iallafall...

Och på tal om att bygga, så har vi träning från 10-16 idag:D Det ska bli skoj, bara jag kommer igång ska det nog gå bra;) Precis en veckan kvar till DM:O GOSH jag är redan hur nervös och taggad som helst, må allt sitta nu! Jag skulle få ett sånt lugn om alla byggen skulle funka idag, ni kan inte förståo!!

Blir Party ikväll med tjejerna, och den här gången ska det bli av:D Å vi ska ha såååå kul:)

well. what can you say?

My life sucks,...

vill som inte..

.. men jag måste. Det sägs ju att det ska bli bättre, så vi får hoppas på det. Känns bara lite jobbigt nu innan jag känner någon större skillnad:/

Kan inte förstå hur fort det kan gå, jag har ju inte levt annorlunda alls, men jaja, det är väl bara ett faktum.. Nu måste jag skärpa mig!

Time to sleep

and watch some scrubs;)

Haha, min lillasyster har sovit med mig inatt, och jag har tydligen sagt en massa saker i sömnen, som hon säger att jag alltid gör. Men det roligaste var att jag inatt pratade med brytning, göteborska lät det som, sa Erika;P

Kanske jag inners inne vill vara göteborgare;P

Godnatt

Top Model

Nuuu:) Jippi, idag blir det riktig utröstning och photoshooot:)

Älskar verkligen top model, it's soo good;)

You did like this, instead of this...

tagg tagg tagg...

Jag taggar ihjäl inför DM... Hoppas verkligen att alla kan komma på onsdag, och tänk det kan jag:D Yeees


Roomservice är KUNG:)

älska?

Hur faan ska man kunna älska sig själv, när man aldrig fått uppleva vad älska är!? Aldrig fått höra det, aldrig sett det på nära håll, aldrig kommer få känna det. När allt bara består av baktaleri och att framställa sig själv, jag förstår varför jag blivit som jag blivit, och hoppas bara att min kära lillayster slipper samma misery.


image35

allt

jag kan tänka på är om jag kommer få vara ledig onsdag eftermiddag, jag hoppas verkligen det. Det skulle vara  så himla bra om vi kunde fara och träna på tväliningsmattan, det skulle ge så fruktansvärt mycket:)

Jag längtar som TUSAN till Dm, men jag är samtidigt fruktansvärt nervös.. Vi måste verkligen vinna över någon för att ta oss vidare, och inget säger att dom är sämre, för vi har aldrig sett dem. Det enda jag kan säga är att vi förtjänar att gå till SM så hårt som vi har kämpat, och så mycket som vi fått stå ut med. Och det jag hoppas är att mina tjejer förstår att vad som än händer, om vi ramlar, eller om de andra vinner över oss, så ÄR vi vinnare! Så länge vi har gjort vårat bästa, gett all den attityd vi har, och visat domarna att vi älskar det vi gör, så kommer jag vara fruktansvärt nöjd!!

jag hoppas bara att ni känner likadant...

Yees

Marlena sa att hon var mördaren, john trodde på henne, hon bad honom att inte gå till polisen, och han sa att han var tvungen.. Så Marlena stack ner honom med en kniv, och nu hugger hon och hugger hon.. Hon gråter, och John stönar.. Men jag tror inte att han kommer dö...

NEEEEEEJJJJJ!!!!!! Marlena hade bara drömt allting!!!!!:O ÅÅÅÅH, kan det inte ge sig nån gång!

Nu går det tillbaka, och hon säger ingenting om det till john... VARFÖR??


Hon sa det!

Marlena sa det rakt ut!! Hon sa till John Black:
: I'm the serialkiller!!

Det jobbiga är att jag vet att hon sen kommer säga något som att hon känner sig som det för att hon vet hur hon tänker, eller att hon känner sig skylldig eller nått sånt.. Ellerså kommer John inte tro på henne, men då dör jag nästan. Seriöst, hur länge kan dom hålla på med samma sak? Tror det här seriemördandet har hållt på sen i somras! Ni får det vara nog tycker jag, nog för att det alltid gör en bra cliffhanger så att alla vill se det.. Men det räcker nu!

Vi får väl se vad som händer efter reklamen;)

I knew it..

Belle hörde inte vad hon sa, som jag förstod-- Också säger hon, I know what's wrong with you... Sen blev det cliffhanger förstås så jag väntar fortfarande på fortsättningen... Jag pausar i mitt skrivande för att invänta fortsättningen av Belle:

Jaha, Belle skyller på sig själv för att hon bad hennes mor, kära DOC Marlena Evans, göra en profil hur en mörderska skulle vara. Sen när Marlena säger typ att hon har mördat alla, säger Belle att det är hennes fel att hon säger så, för att Marlena var tvungen att tänka på hur man tänker som en mördare om man ska göra en profil.. Hmm, låter ganska krångligt, men hursomhelst fattade inte Belle att Marlena var mördaren.

Nu är John där, hoppas han konfronterar henne nu, men knappast...

John Black...

...  kom igen nu! Säg att du såg DOC springa från brottsplatsen, varför skyddar du henne? Det är ju the salem stalker för sjutton!!!!!!

Marlena berättade just för Belle att hon var tvungen att döda allihop. Eller rättare sagt viskade, så vi får välse vad som händer. Antingen hörde inte Belle, eller så kommer hon inte tro på det.. vi får se.

Idag är det onsdag och jag börjar jobbet klockan tre. Sara, Mattias och Elma ska komma hit, så de tblir mys. Sen ska jag försöka få bra i mina knän, hur man nu gör det...

ska gå nu

chiao

Groupies, vad menas?

Seriöst alltså, jag ser på Carolina Gynning nu som är på jakt efter groupies.. Vad vill dom? Ha sex med kändisar, och det tycker dom är så himla coolt. Jag tycker att det är himla hemskt, ungefär som att vara prostituerad. Man kanske inte får pangar för det(?), men man blir helt klart utnyttjad. Jag tycker det är hemskt, och undrar om de verkligen tycker att det är ett värdigt liv.. Men det lär man väl aldrig få veta..

Hursomhelst, jag skulle då inte välja det;P

Ikväll har jag och Erika varit ute och gått, bara en halvtimma, men det är skönt, så det räcker;) Sen har jag varit duktig och stretchat:) Sen jag sa att jag skulle stretcha varje dag, så har jag gjort det alla dagar utom en:D DUKTIGT!!:) hehe..
Dock har jag inte tagit mej nå längre typ, för jag får typ träningsverk av det, så jag kan inte ta mej längre varje dag, men tillslut vänjer man sig säkert;)

Sen ska jag och erika se en ny serie som börjar på femman, och sen scrubs, sen dags att sova..

Tror inte jag skriver mer;)

Godnatt

Hungrig

nu... Har överlevt dagens jobb, och det gick tillochmed ganska fort, så det var skönt:)

Elle var inte hemma när jag kom hem, så jag undrade vars hon var. Fem minuter senare kom hon hem med Albin i släptåg, VILKEN lycka!!!:)

Nu väntar jag på att Elle ska laga god mat som jag  sen ska äta upp.. Är såå himla hungrig nu;) Jag som hade tänkt börja mitt nya liv, men jag tror att det blir så att den här veckan får jag lova mig själv att gå ut och gå iallafall två gånger, och sen nästa vecka kan jag försöka att inte äta lika mycket sötsaker. Men som sagt, i veckan blir det koncentration på promenaden;)

Ska gå och vara med gullealbin nu:)

Typ nu

ska jag och jobba... känns inte så hemskt ändå, ellenor är här och kommer vara här när jag kommer hem, så det känns lite roligare. Känner mig dock slapp och nere idag, vilket känns lite jobbigt, men man får hoppas att jag klarar det iallafall=)


bye

Tisdag

och jag ska jobba idag.. Var ju sjukskriven hela förra veckan, så det blir intressant att se hur det går att jobba idag. Är bara tre timmar, så det känns ganska bra. Börjar halv ett, så jag hinner ta det lugnt och andas, och försöka att inte stressa upp mig som jag lätt gör. Samtidigt vet jag ju hela tiden att jag ska jobba, så då trycker det ändå över bröstet så att jag får svårt att andas, för jag vet ju inte hur det kommer gå. Jag vet ju att barnen där är så snälla och att jag trivs där, det är just bara före jobbet det känns så tungt.  Men jag ska nog klara det:D

På torsdag blir det läkartid, och jag har fixat det med jobbet, så det är iallafall skönt, jag får jobba fyra timmar extra under sportlovet, så pengarna försvinner inte. Problemet är bara att vi skulle få träna med Luleå cheer and dance under lovet, och jag hoppas verkligen att det kan lösa sig, så att jag kan få jobba någon annan dag än onsdag.. Kanske köra ihop två heldagar måndag och tisdag, så har jag resten av lovet ledigt, och kan fokusera på träna istället. Skulle vara så bra att få träna i luleå på onsdag.. håll tummarna att det går!!

Måste käka frulle nu..

Godnatt

Dags att försöka sova, även om det känns som en omöjlighet just nu.. Jag är så uppe i varv att jag inte vet var jag ska ta vägen. Mina ben vill cheera, min hjärna vill cheera, och hela jag vill cheera=)<3

Snälla, låt det gå vägen på DM, låt oss sätta hela vårat program och låt oss vara nöjda med vår insats.. Tror inte det blir några problem..

Godnatt

Jeeej

Det gick bra på träningen idag. Är såå himla stolt att jag knappt kan förklara det!

Om vi fortsätter såhär tjejer så kommer programmet vara så bra att jag kommer gråta när jag får se det. När jag ser del för del så här så känner jag bara hur det spritter i kroppen av glädje. Verkligen suuuper!!

Ulva - vi har lyckat, 26 stycken idag, får hoppas på 100 i morron:P haha

frulle väntar

Japp.. min mage låter wrrrrroooooooaaakrrssssss nu, så det är nog ett tecken på att jag är hungrig. Måste upp och käka frukost, men vaaad??:P det finns en massa mackor, fil, kräm pålägg och mycket mycket mer, men varje morgon har ajg problem att äta för att jag på nått konstigt sätt känner att det finns ingenting. Vilken lögn egentligen, men det är väl bara så det känns. Måste iallafall käka typ nu, men nu börjar 8 simple rules på trean, och det är ganska bra... Hmm, frukosten kan nog vänta ett tag till tror jag;)

Nu låter magen ännu mer.. måste nog gå och göra frukost i reklamen;)

Empty rooms

Vilken jäkligt bra sång. Och vilken pipa Sanna har!! Jag blev nästan tårögd när hon sjöng den, hon är verkligen bra. Jag tycker helt klart att låtarna som gick vidara var rätt låtar. Det var exakt dom låtarna som jag ville skulle ta sig vidar också. Bäst var Carola & Andreas, Sanna Nielsen och Rongedal... Jag tycker att carolas låt var värd en finalplats, men det faktum att alla trodde det gjorde det roligare att hon kom till andra chansen. Men därifrån får vi hoppas att dom kommer vidare, för låten är ju bra.
Tvillingarna visste man ju sedan tidigare att dom var bra, jag tyckte även att det hade riktigt rolig dans:P haha.

Nämen, för att tala klarspråk: bra finalister

Dock var det ju många låtar som verkligen sööööööög igår... Vad ville den där ryska tjejen, eller pizza-låten som ändå tog sig rärr långt? öörs det var ju nästan värre än christer sjögren förra veckan. Men de blev ju utslagna iallafall.

Jag skäms att säga det, men jag tyckte faktiskt att Alexander Schöld var tillockmed lite bra igår. Jag som hatar han hur mycket som helst, men han brukar bara sjunga meslåtar, så det här var ju roligt för en gångs skull... Han var faktiskt bättre än Ola tycker jag.. Haha, kan inte fatta att jag säger det. Men jag är inte ett så stort fan av Ola heller, så det jämnar väl ut sig... Hur som helst så tog han ju sig inte vidare, men, bra jobb alexander!!:P


snart far vi

till stan och mamma ska inhandla sista presenten till Sara, och sen drar vi till henne. Albin ska följa också, men brukar bli rätt rastlös, så han ska nog få följa på group-stunt träningen;P Haha, blir kul att se hur han reagerar på det.. En stor hall som man kan springa omkring i hur mycket man vill;) det tycker han säääker om:)

Nu måste jag gå

chiao

O baby

don't you understand, that everytime you do you make me cry..

Snuuuuvig, det kliar i min näsa:p

Okej, vad tänker jag på just nu?

Ledtråd: Det roligaste jag vet, kommer från Amerika typ...

Gissa;P hehe

Elma pelma, köp en semla som är lika söt som dej, det är omöjligt..
Haha, vilken fin mening;)

image34

Lördag idag...

Det är morgon och jag har hunnit stiga upp och käka frukost.. Idag blir det att städa lite, fara till stan, fika hos syster Sara, träning och sen fara hem och ruttna framför TV'n med min lillasyster. Jag skulle egentligen vara med några tjejer från laget, som jag sett fram emot, jag skulle ju inte få vara hemma eftersom att Erika, min lillasyster, skulle ha nån sorts fest med sina kompisar, men nu blev hon sjuk, så jag känner mig nästan tvungen att vara hemma med henne, tycker synd om henne om hon skulle måsta vara hemma själv och må dåligt en lördagkväll, och mamma å pappa ska bort, så... men men..

Måste gå och plocka bort från kökssoffan, mamma ropar.. Alltid dessa lördagar, de är nästan alltid värst, för då ska alltid mamma städa och då är det en massa tjat, och inte en lugn stund...

Bäst att gå nu så att mammas "wain don't pop";P

bye

Färdigduschad

och ren.. Fryser lite, men det gör ja ju typ jämt så;P

Nu ska jag slå in Saras present, sen ska jag borsta tänderna och fara mot hortlax vårdcentral där jag ska ta lite prover... taa inte mitt bloood

Idag kör jag på en grå mjukisdress med priatbyxe-ben;) Den fick jag i julklapp av min kära mor och är en av de skönaste dressarna jag har:)
(kommer kanske bild sen)

Well well, dags att slå in present och fara:D

image33

Jag är blööööt

you and me together..

God morgon. Idag är det fredag, en härlig dag. Jag har kunnat sova trots mitt kliande öra och min förskylning, tror tillochmed att det är bättre än det var igår med den. Får väl se när jag stiger upp hur det känns.

Dagens "schema" ser ut såhär:

Orka stiga upp
Bädda sängen och städa till i rummet som jag gör varje dag
Duscha
Klä på mig
Fara till hortlax 11.00 och ta en massa prover (får inte äta frukost innan, jag som är så hungrig)
Dra till stan
Hälsa på Sara och Elma, ge sara present:D
Kanske hjälpa Sara att baka
fara hem igen
se scrubs
Middag
Se Let's dance
Kanske se nån film
Sova antagligen

Aa, det var det det. Känns som att jag skrev upp ganska mycket, men om man tittar noga så är det typ ingenting:P

Hur som helst, god morgon, hoppas ni får en bra dag!!

Godnatt världen

Nu ska jag snart sova. Väntar bara på att mamma ska komma hem och ge mig en insomningstablett.. Sitter och ser på vänner som vanligt, och i morgon kommer min crubs-film:D Läängtar;)

Ska till Sara och Elma i morgon, som vanligt kanske ni tänker, men det är typ det roligaste jag vet:P haha, det är så att sara fyller år på lördag, och jag vet inte om ja hinner fira henne eftersom att jag kanske har träning då, och jag vet inte vilken tid mamma och pappa ska dit.. Blir nog att bli med nåra tjejer från laget lördag-kväll...Det blir lugnast så:)

Tack! Du har ingen aning om att jag menar tack till dig, och du kan inte ens ana varför.. Men tack iallfall... Jag syns.

haha

min lillasyster är allt sööt;P Vi har bråkat sen igår, eller rättare sagt så sa hon en dum grej till mig så jag har varit ganska arg på henne. Har tänkt hela dagen att hon måste säga förlåt för att det ska bli bra, och vad hittar man på datorn när man slår på den?? Jo, detta;

Förlåt Petra
Idag är alla hjärtans da
Då ska man vara gla
så sluta nu att va sur
och kom och mys med mig och Eirikur:)

Haha, Eirikur är en ful ängel som Erika fick i julklapp av mig, som fick det "vackra" namnet Eirikur:P haha

Christine

Är en väldigt bra serie:D haha, jag skrattar jämt åt det. Den är som så charmig på nått sätt;P SKulle kolla på CDON om den fanns att köpa, men den släpps inte förens i Maj, första säsongen.. Men det gör inget, då hinner jag köpa alla scrubs först;P hehe

Nu ska jag dra mig mot stan och möta Becca på Coop:D Hade gött:P

Kraam


vitlök vitlök

vitlök har jag käkat:P haha... Grekisk oyttipanna idag också, rester med andra ord. Nästan godare än igår var deT;P hehe..

Längtar till träningen, vill inte somna, men jag gör typ det.

Orkar inte sitta upprätt längre. Jag ska hämta post, sätta i motorvärmaren, och sen ska ja sjutton sova en stund iallafall..

Bye

Doc?


Såklaaart att det är doc som är mördaren. Shawn D har ju sagt det förr, och nu såg du ju att det var hon. Men jag lovar att när han konfronterar henne om det är hon, så kommer hon säga nån jäla försklaring som lättlurade John Black går på.. Det skulle inte förvåna mig...

Dough är död nu iallafall. Och han skrev dessutom en lapp med sitt eget blod där det står MARLENA, så dom måste ju fatta att det var hon. Men frågan är om dom ens kommer hitta lappen. Haha, nu längta jag tillochmed till i morron för att se days:P

Nu har jag sytt runt alla delarna och klippt ut dem, åsså har jag stoppat själva kroppen.. Alltså på elefanten, inte på mig:P Får se om jag gör mer idag eller inte.

Nu är jag så himla trött så jag kommer somna om jag inte gör nått, jag skulle vilja fara till stan typ nu för att inte somna, men jag väntar en stund till dock.. Tror det är bäst.

Ska vila en stund iallafall,..

zzzzzzzz


Varför är det så seegt?

Jääla days of our lives, det händer ju aldrig nått. För några dagar sedan sa jag att jag var så glad för att dough äntligen skulle mördas så att det blev den nionde, och då ska äntligen Marlena åka fast. Idag har man hela tiden anat att det ska hända, också slutar det just när han ska döö.. Well well, antagligen dör han klockan ett idag istället då. Dööööö...

Jag tror jag ska börja sy en elefant idag, den kommer ta ganska lång tid, så det blir knappast färdig eftersom att jag ska se days klockan ett, och sen ska jag och träna klockan sex. sen är det så att jag får ganska ont i huvvet när jag sytt ett tag;P

Dags för elefantsyardags..;)

Montel

tror verkligen att han är den manliga Oprah.. Do I've got news for you??
Han är inte i närheten lika bra som henne!! Jag tycker bara han ser ut att verkligen försöka ha medlidande, men har inte det. Det är bara ett skal, i mina ögon iallafall. Sen har han dom sämsta skämten, och vissa saker tar han direkt från Oprah.. Haha, det är ju skrattretande.

Dock, det som är "bra" med Montel är att han aldrig har program där han bara ger bort en massa saker.. Vad jag vet iallafall. Det tycker jag är så fruktansvärt tråkigt att se på. Bara en massa saker som ges bort till publiken. Jag tycker det är intressantast när hon pratar om världsproblem, eller med personer som haft ett dåligt liv men som klarat av att vända tillbaka. Och när det är artister och skådespelare som jag känner till.;P

Måste bädda sängen nu och sen ska jag ta mej en snabbdusch och klä på mig.. Tror jag tar på mej tränignskläderna direkt, annars måste jag ju byta om sen;)

Time to go

WOW

det är bara åtta träningar kvar till DM nu.. det närmar sig med stormsteg kan man verkligen säga.. Jag är såå taggad nu. Älskar mitt lag, vi kommer regera;) haha

Idag ska jag försöka städa till i mitt rum, också ska jag stretcha och ikväll har vi träning=) Älskar att jag ska få träffa mitt lag idag när det är alla hjärtans dag. Träna is my life!! LOVE IT!!


ÄÄlskar cheerleading

Let's bring it girls...

image32


Guten Morgen

Alla hjärtans dag idag.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Grattis till er som har någon, men för oss andra är det ungefär som julafton. Det är en tid på året man ska komma ihåg att man är ensam och inte har någon att dela dagen med. Det är bara en komersionell helg som affärerna har kommit på för att sälja mer saker.

Jag säger som Jakob i The Voice. Varför ha en dag på året då man ska visa kärlek, tänk så mycket bättre om man visade kärlek varje dag istället, och överaskade sina nära och kära någon gång per år istället, då man inte förväntar sig det. Jag kan nästan lova att det skulle bli roligare att överaska någon som inte antar att dom ska bli uppvaktade, för det tror jag många gör på just alla hjärtans dag.

Tur iallafall att jag har min familj, mina vänner och mitt lag, men jag tycker man ska tänka på dem som inte har någon alls att dela dagen med. Jag tycker inte man behöver en dag till där man kan gnugga ensamheten i ansiktet på dem...

Nåväl, älskar er allihop, ha en bra alla hjärtans dag, nu när den ändå finns...;Pimage31

Dags att

ta tablett och försöka sova.. Godnatt allihopa

natten är en mörk tid...

Shiit

vad läckert det blev.. den där lilla hålan blev såhär snygg:

image30

Nu blir det Top Model för hela slanten;)

Nu ska jag bli viiiig:P

Jag stretchar och stretchar.. Om jag inte sträcker mig nånting och jag fortstätter stretcha varje dag borde jag kunna split och spagat till DM, åtminstone till SM... Vill verkligen vara vig, känns som att det finns mer möjligheter inom cheerleading då, eller rättare sagt, det är så;)

I morgon har vi träning, längtar tills dess, det ska bli riktigt roligt:D Hoppas bara jag har en bra dag då, det gör allting mycket roligare;D

Nepp, nu ska jag gå och stretcha lite mer:P

Kraam

roomservice

är såå himla bra. Tänk om dom kunde komma hem till oss och fixa mitt rum. Dom kan ju verkligen fixa allt möjligt. Tänk att vara så duktig och kreativ, elle gifta sig med någon som är så. Då har man ju verkligen alla möjligheter i världen att fixa ett drömhus. Icke dåligt!!

Haha, såg vänner på TV idag, alltid lika bra... Älskar det när Ross kommer och säger till Joey att han vill prata om en sak och Joey säger:

- sure, we can talk. Do you wanna talk about you showering with your mom?

Haha, joey är såå rolig:P

vilket oväder

det är ute.. Kommer verkligen inte gå en promenad har jag kommit fram till..

Jag är förkyld och jävlig, och vädret är inte det bästa, så nu har jag vart på CDON.com och beställt scrubs season3;) Det ska bli mysigt att vara hemma och se det på fredag-kväll.. Köpa en massa snarra och bara vira in sig i täcket och mysa livet av mig;P

Nu ska jag gå och ta mig en glass och lägga mig i min varma säng, äta upp glassen och se på TV. Känns som en bra idé tycker jag;P

Myyys

image29

Äälskar scrubs, längtar tills den kommer;P

mätt och belåten

lovely smakade maten;P

Skulle sitta himla fint med en promenad nu, men tyvärr blåser det så mycket att mina öron inte pallar det:S Jag som verkligen vill.. Får väl kanske bara värma upp lite och stretcha en liten stund:P

my heart is hurting...

maaat:)

Jag hör mamma ropa från köket, nu är det dags!! GREKISK PYTTIPANNA.. Here I come;)

Love to you!!

Grekisk pyttipanna

ska vi äta till middag idag:D Det är såååå gott;)

Haha jag kommer nog svälla upp till en ballong en "vacker" dag, så mycket som jag äter. Kan inte hjälpa det dock, god mat, snacks och sötsaker är det bästa jag vet, och då är det så.. Skulle aldrig kunna välja bort så mycket gott. Blir jag en ballong får jag väl börja tänka på det, men just nu är det inte så aktuellt. Dock tror jag att jag nästa vecka ska göra så att jag inte får köpa en massa saker på vardagarna, men att jag får äta om det bjuds. Men på helgerna får jag köpa också;P haha...

Var just och dukade till mamma, trodde att maten var färdig då, men då sa hon att de var kvar en kvart:S Jag som blev så sugen och hungrig.. Hååålll ut:P

gosh..

. jag är såå himla trött. Har just sovit en timma, det var skönt. Elma och Sara har varit här idag, och dom gör mig som sagt alltid glad:D Är sjukskriven den här veckan, och jag kommer få träffa en läkare som ska sjukskriva mej längre sen också. Är faktiskt riktigt skönt att bara ta allt i sin egen takt och inte behöva stressa, och bara koncentrera sig på att försöka bli bra igen.. hoppas hoppas...

Hon var då iallafall jättetrevligt, så nu känns det bättre med det där.. Dock vet jag inte om det kommer fungera, men jag hoppas på det. Ska verkligen försöka. Har dessutom fått tre böcker jag ska läsa som ska hjälpa mig en bit på vägen, två stycken av Sara och en av Elle, den jag fick av elle är skriven av Kay Pollak, och han tycker jag ju om så;P

Har inte bloggat idag för att jag varit så trött och typ bara legat och vilat med Sara och  Elma hela dagen, det har varit behövligt..

snart...

nu är jag

hemma igen. Albin och Hugo är här, ska sköta dom medans deras föräldrar är och bowlar och äter. De firar alla hjärtans dag idag istället för på torsdag, det var ju smart:p

Jag har äntligen hittat salta lakritspengar!! Lyckan är gjord:D Dom var lika goda som jag hoppades på, men när jag svalde min första märkte jag att det inte var så smart att äta dom när jag har ont i halsen.. Det var inte skönt kan jag säga, det sveeed...:P

Nu ska jag gå och sy Albins lilla säl som han har bett mig göra;)

Jag vill att Albin ska ställa upp i talang, skulle ha varit roligt, men hans föräldrar vill nog inte det tyvärr.. Han hade ju ägt ut ALLA;P hehe

sitter hos sara

mätt i magen som tusan. Har just fått fisksoppa, och det var GOTT=)

Nu är det gjort. Det var inte alls så farligt, faktiskt ganska skönt. SKa vara hemma den här veckan, och sen är det 25% som gäller. Kommer säkert lösa sej det här:)

Elma sover, så jag har ingen att gulla med, men det kommer nog gå bra, hon vover säkert bara en halvtimma ungefär:D

När vi far hem härifrån har mamma lovat mig att vi ska till kioskpiraten och köpa salta lakritspengar. Ni vet kanske att jag varit på jakt efter sådanna sedan förra måndagen. Ställen de inte finns på ör Ica Kvantum, Coop, statoil i hortlax oxh statoil i stan. Men då kom någon på den briljanta iden att det borde finnas på kioskpiraten, det är ju trots allt piratpengar;)

hoppas hoppas hoppas

ska stretcha varje dag

från och med nu fram till SM har jag tänkt. Åtminstone försöka, men det har hänt att jag sagt så många gåner förut, men nu ska jag verkligen försöka stretcha iallafall lite typ när jag ser på TV och så:D Har börjat idag, är gode långt ifrån både spagat och split, men det är en början iallafall. Jag ska ta kort varje vecka så jag blir motiverad att komma längre ner varje veckan. Har tagit kort där jag är nu, så får jag ta kort varje vecka och se om det är någon skillnad. Varje gång jag tar kort ska jag har på mig cheer-byxorna så att det blir samma material varje vecka:P

Nu ska jag bli VIIG!!

Bilder på hur ovig jag är just nu:

image27Spagat

image28 Split

bow and arrow...

jag vill vara vig!! Tänk att hur lätt som helst kunna sätta sig i spagat eller split, eller dra upp benen till öronen när man känner för det. Konstigt nog så känner jag för det ibland:P haha.. Det är väl en cheer-skada skulle jag tro. Dock blir jag inte vig nånsin. Jag har ju inte kunnat stretcha ordentligt på grund av min sträckning jag har haft.. men nu ska jag börja om igen, och jag ska inte vara så knäpp som dom tre andra gångerna jag har sträckt mig.. att jag aldrig lär mig av mina misstag:P haha... Nu ska jag gå och värma upp och stretcha lite:P måste nog ta av mej jeansen då, bäst att ta på sej mjukisbyxor;)

image26 jag vill kunna!!!

ge mig en halstablett

min hals gör fruktansvärt ont.. Vill inte bli sjuk nu, för mycket som står på spel.

Dough kommer med största säkerthet dö idag, Marlena är på krigsstigen..Jippi,jag tror han är den nionde som ska dö, och då kommer Marlena åka fast.. Det vet jag:P

Måste vika lite kläder och städa undan på brudkistan, sen kommer mitt rum se städat ut igen. Jag har så litet rum att jag bara behöve bädda sängen så ser det genast mycket mer städat ut. Men damsuga HATAR jag, tror dock att det är väldigt behövligt just nu. Men idag blir det nog inte. Blir mest vila idag tills det är dags.. Jag vill inte bli sjukare..

SKa iallafall till Elma efteråt, det blir kul, då blir jag alltid glad:D

Min familj är bäst, dom tar så bra hand om mig, och är så förstående. Utan er skulle jag alldrig klara det här. love you, hoppas jag en dag slipper vara en sådan börda..

Dags att vika kläder..

duscha duscha duscha

duscha, måste jag;P

Är vaken nu, trött som tusan. Somnade gott igårkväll, men har sovit himla oroligt hela natten. Låg sen vaken mellan kvart i sex och sju, men somnade sedan om till halv tio, så det var ju skönt:D Trött iallafall, men det brukar man vara när man somnar om någon timma på morgonen.

Nu är det egentligen repris på days of our lives, men jag känner att jag måste duscha nu på en gång så att jag hinner och orkar göra det. Då slipper man tänka så mycket. Får bli en snabbdusch;)

I-or mjauar och är hungrig, så jag måste ge henne lite kattmat, och sen får jag dra mig till duschen...

Have it good...

majonäs och ägg

på macka är MUMS!! Har just käkat det och nu måste jag försäka sova..

Ska ta en sömntablett nu och starta vänner volym 2. Den kan jag utan och innan, så då behöver jag bara blunda, och förhoppningsvis somna in ganska fort. Blir en jobbig dag i morgon, nervositeten står mig upp i halsen. Men det ska nog gå bra.. Hoppas jag..

GODNATT


snälla, låt det funka.. jag orkar inte så mycket mer nu...

cheerleading

är livet;)

Är hemma nu igen. Hoppas jag kan sova inatt iallfall:P Vart inte så mycket träning idag, vi hade nämligen årsmöte men det var behövligt;)

Idag har jag kört cheerleading med Maja, hon ääälskar det:D Haha.. Det gör jag med.. Sådan Faster, sådant brorsbarn=)

Måste ta en sömntablett ikväll, eftersom att jag bara sov fyra timmar inatt vill jag inte riskera det en natt till.. Well well, måste äta nått nu.

Haft en ganska bra dag, dock fått ont i halsen, men jag väägrar bli sjuk!!

image25

Axelstående med maja,, vågar inte släppa mijan, hade ju ingen bakpassare:P


har hämtat

Erika nu, jag har skötit Maja och jag har hunnit rita lite. Kommer inte hinna sy nått idag som jag hade tänkt, men det gör ingenting. Däremot ska jag dra till stan nu och träffa Becca, och där vid fyra-tiden ska vi käka nåt.. Undrar vad det blir;P Säkert nånting gott:P

Vi ska ha groupstunt idag, jag måste lära mig att cradla rätt, får hoppas att det kommer gå bättre och bättre för varje gång. Det är det med att "svanka" som jag har så svårt med med min rygg, och sen vågar jag inte riktigt lägga mig bakåt. Har säkert med det att göra. Men det kan ju bara bli bättre, så vi får hoppas att det blir det också:D

Dags att dra ut på stan nu i min äckliga skepnad,..

Ha det!

celine dion

vilken jäääkla bra människa!! inte bara att hon sjunger som en orkan, men hon är så fruktansvärt jordnära, trots att hon är så känd som man i stort sett kan vara...

Har inte hunnit käka än, fastnade vid Oprah.. Celine är där, så jag kan inte slita mig;P

days

of our lives.. Den ständigt pågående serien.. Haha, den har hållt på sen tyo 67 eller vad det nu var, och vissa skådisar är forstfarande kvar. Snacka om att jobba heltid;P haha...

Kom igen nu dough, säg det till polisen, NUUUU!!!

efter days måste jag käka lite. Tror jag ska rita och  sy lite idag. Ska sköta Maja klockan 12 och hämta erika halv två, sen ska jag till stan och söka spankysar til laget, och käka med några tjejer, åsså sen blir det träning i tre timmar, och sen årsmöte... känns som en lite för späckad dag för mig egentligen, men så länge jag gör något slipper jag tänka.,

är nervös, i morgon gäller det.. det jag alltid varit så rädd för...


"god"morgon

Happ, så var det morgon igen, och jag är tröttare än jag var när jag gick och la mig. Jag låg i min säng, var världens tröttaste, men somnade inte.. Jag låg och vred och vände på mig, såg TV, skrev, spelade spel på mobilen, till klockan fyra då mina ögenlock äntligen bestämde sig för att slås igen. Somnade kanske en kvart senare. Då tänker man såklart, att om jag somnar så får jag sova länge på morgonen, men ni tror inte att jag vaknade 08.15 iallafall.Jag vill ju sova!!!!!!!!

Nu hoppas jag bara att jag kommer få sova inatt, kan hända att jag var för uppspelt av helgens träningar och så, får hoppas att det bara var det. Jag har ju knappt sovit något på hela helgen känns det som.. Jag fattar inte varför jag inte kan sova när jag är så himla trött hela tiden, jag sover inte på dagarna trots att jag sannerligen skulle behöva det, men just för att jag ska få sova på natten, åsså gör jag ändå inte det.

Jaja, jag hoppas bara att dagen kan bli bra, trots att jag är trött. Jag behöver kanske inte göra så mycket, bara ta det lugnt och försöka må bra.

image24

Alla lampor släcks
Det blir tyst
Alla somnar
Natten är här

Mina lampor är tända
Tystnaden skriker i mitt huvud
Jag är trött, men kan inte sova
Natten är här

Alla drömmer vackra drömmar
Vissa snarkar, andra pratar i sömnen
Alla uppskattar vilan de får
Natten är här

Jag tänker jobbiga tankar
Jag snarkar inte, men säger fula ord om mig själv
Jag får ingen vila, självhatet växer
Natten är här

Mina ögon svider
Min kropp är tung
Gråten av utmattning står mig upp till halsen
Ögonlocken är tunga
Sömnen infinner sig mer och mer...

... morgonen är här, dags att vakna...


tjejer

Vi är bääääst=) haha

Kan inte skriva mer, är så dööd i huvvet efter en träningshelg:P

ha det bra!!

godnatt

trött som tusan

orkar inte skriva nått mer nu typ, förutom att det var jätteroligt och gick väldigt bra på träningen idag.. Har gode ont i lederna nu, men det får man ta... Hoppas bara det är bättre i morron;)

Godnatt och kram på er:D

shit

jag är stressad som en hund som ska få valpar, men som just simmar över atlandten... Jag  hinner inte skriva mer nu... Ha det bra idag, håll tummarna för våran träning:D

love

helvetes

jävla skit fan... Att det alltid ska bli såhär.. Kan ingen hjälpa mig, jag är less nu!!!!!!!!!!! Jag orkar inte mer...

see you in heaven

let's dance

sitter jag och ser på nu med mamma och Erika.. Kom nyss hem från älsklingarna sara och Elma... Har haft det rätt bra idag. Vi har varit i stan och jag köpte en mysig tröja, kuddstoppning och tyg, eftersom att jag har tänkt börja sy mjukdjur och sådant för att ha något att göra;)

Vi har också fikat på stan, och sen blev jag bjuden på Tacos hos Sara och Mattias. Elma är världens bästa bäbis som alltid skrattar, ÄLSKAR verkligen henne:D

Träning i morgon, kan inte längta meer!!

Love you!!

(ska stänga av datorn nu så det blir inte mer bloggande ikväll, och inte i morgon heller typ, för då tränar jag i åtta timmar och hinner inte skriva;))

Nuu

ska jag dra till stan.. Nu har jag satt lite tvätt i maskinen, bäddat sängen, och bilen verkar upptinad. Nu ska man bara packa med sig lite varma kläder som man kan ha på promenaden, man vill ju inte frysa:P

Elma, here I come!!

image23


runaway...

Såå, nu har man käkat. Måste lägga in lite tvätt i mammas tvättmaskin, har som lovat att göra det. Väntar bara nu på att motorvärmaren ska värma upp min bil så att jag kan fara, det skulle vara skönt att komma iväg.
Tror jag ska bjuda Sara på lunch, skulle vara gott att äta ute, och hon är så snäll med mig, så det är det minsta jag kan göra egentligen..

Det kliar, det kliar, sluuuuta klia!!!

Som sagt, ska till stan, och under tiden jag är där kan jag inte blogga nått. Inte för att det gör nått eftersom att det inte är typ nån som läser min blogg, men det är kul att skriva iallafall;) haha..

över och ut

bäddat och klart..

Sen hamnade jag här igen som vanligt:P Känner för att ta kort idag, men batterierna i kameran är snart slut och jag vill ha kvar tills jag far till Elma;)

i skimrande brudräkt så vit som en snö, går djurtämjarns dotter en blomstrande mö. Hon tvingats att giva en främling sin hand, i morgon går färden till främmande land.

Vet inte riktigt hur det känns idag, det är ju kul att det är helg och att jag ska hälsa på Sara och så.. Men jag känner tyvärr att jag är på den där gränsen hela tiden. Inget får hända som ens är liite dåligt, för då kan det bli jobbigt. Får hoppas att nått som är riktigt kul händer istället, så jag kanske blir åt det glada hållet istället.

Here I am, can you send me an angel.

Nu måste jag gå och käka nå frulle för att överhuvudtaget ha chans att orka dagen.. Men jag hatar att äta, för jag vet inte vad jag ska äta... Får väl bli varma mackor, det är gott;)

Morgon igen

och jag sov faktiskt ända till nio i morse:) Skönt var det, för jag sov i stort sett hela natten, vaknade bara några gånger men somnade om ganska fort... Nu ska jag bädda min säng och städa lite, sen ska jag till Sara och Elma i stan, åsså ska vi ta oss en promenad, det ser himla härligt ute, så det blir säkert skönt=)

Jag vill köpa en mjukisdress idag, så vi får se om vi tar oss en promenad till cubus idag eller nått. Gör vi inte det är det nog lika bra, för egentligen borde jag inte köpa fler. Räknade mina igår, har elva stycken.. I mina ögon är det inte så många, och inte i mina öron heller, men mamma tycker att det är helt klart nog.. Men samtidigt är det typ bara det jag använder, och alla andra människor har fler än elva klädesplagg, så om man ska tänka så så är det lugnt:P men samtidigt så har jag ju andra kläder också, så det är svårt;P haha...

Nu ska jag iallafall bädda sängen och sätta i motorvärmaren.

image22

Idag kör jag på en silver/svart mjukisdress;)

hmm

har fortfarande inte tagigt mig till sängen... Måste nog göra det nu för att nånsin somna. Vill bara att det ska vara morgon igen.. det blir alltid värre framåt natten...

GODNATT... sov så gott!!

image21

-There's nothing to tell, it's just some guy I work with
-Hey, if you're going out with the guy, there's gotta be somtehing wrong with him...

åååh..

nu sitter jag igen och kollar på snygga mjukisdressar,.. Jag vill haaaaa!!! nuuuuuuu:P haha... Ääälskar dom.. Hängde upp mina idag i garderoben och märkte att jag har ganska tråkiga färger.. Det är typ bara svart, grå, rosa och rött... Hmm, inte så kul. Skulle vilja skaffa typ en blå, lila, grön.. M.fl. Vill haaaaaaaaaa=)

SKulle vilja ha massor pengar och bara köpa en massa snygga dressar från juicy couture och fler ställen där det finns snygga dressar. Tycker att det är så himla snyggt med dressar som har vingar på ryggen, GRYMT snyggt:)

Nåväl, måste försöka sova nu utan att tänka för mycket på cheerleading och snygga dressar.. Men det är ju såå svårt.

Får se om ja far till stan i morgon ich inhandlar nått. Har inte råd egentligen men om jag hittar nått billigt kanske det blir nån dress iallafall:P

Well well, VÄNNER väntar.. får nog bli den med Ross tänder ikväll, den är roligt;) haha.. Den som ändå fick ha så vita tänder:P

Godnatt världen

jag tror på dig...

När hela världen säger nej, jag tror på dig...

har käkat varma mackor, det var gott=) Nu sitter jag här och lyssnar på musik och hoppas att jag ska bli jättetrött snart så jag kan sova gott inatt. Kommer väl dock bara ligga vaken och tänka på cheerleadingen skulle jag tro, men man får alltid hoppas:P

Ska till Elma och Sara i morgon och längtar såå, älskar verkligen dom, ingen tvekan.. Älskar min familj och mina vänner, TACK för att ni finns:D

Måste betala lite räkningar nu...

hemma igen..

Jobbade till sex, kom hem, böt om for och tränade och nu sitter jag här.

Träningen gick JÄTTEBRA=) Dock sitter inte min liberty så bra, men det ska bli bättring på det... Det var ju ett tag sedan jag byggde med min grupp;) Längtar som tusan till på lördag, och jag känner mej faktiskt riktigt glad.. Kan inte säga så skönt det känns att säga att jag känner mig glad, och faktiskt mena det.. Hoppas det är så hela helgen;)

Melodifestivalen på lördag, som jag bara äälskar. Trots att jag tycker det har tappat sin glans lite så känns det ändå som att jultomten kommer varje år som det är, hoppas att det aldrig slutar.. Roligast kommer det bli att få höra E-type och Kicken i samma låt och Amy Diamond blir också ganska rolig att höra, och se vad det hittat på till henne för låt.. Linda Bengtzing är ju aldrig fel hon heller, tror hon skulle vara med i år:D Henne tycker jag verkligen om:D

Nu måste jag gå och käka eftersom jag inte fått i mig middag än...

Have it good;)

skräpboking

är kuul:P (obs! jag vet hur det stavas egentligen)

Nu har jag suttit med det där ett tag, och jag börjar jobba om 20 minuter... Måste nog käka nått nu. Men vaaad?? Alltid samma fråga.

Shaaawn, säg nu bara till Hope att det är Marlena som är seriemördaren så det är över nån gång!!  Är så less nu!!

Come on Shawn D, do it!!!

schitzo??

Aa, kanske man är det ändåå.. Vissa dagar mår jag fördjävligt och bara vill lägga mig under jorden och aldrig komma upp igen, men vissa dagar, som idag så mår jag mycket bättre. Idag är det helt acceptabelt att leva, och jag tillochmed städar lite i mitt förfallna rum..Kanske det har att göra med att jag pratat med min underbara syster Sara som förklarar lite för mig, hur det känns för dem som tittar på och inte kan göra något, men som alltid finns där när jag behöver dem.. Vi kom även överens om att jag ska fara och hälsa på henne och Elma i morgon=) LYCKA!!

snälla låt mig orka leva hela dagen idag..

Nu ska jag fortsätta städa lite, sen ska jag börja med min skräpbok;)

image20

Kanske man är lite schitzo iallfall.. Men jag är glad att jag iallafall ibland får le på riktigt och faktiskt känna att jag lever, och inte går omkring som en vålnad...

Mjukisdressar

kan man lätt säga är det jag tycker om mest i hela världen. Snygga som fula, pösiga som tajta, fleece som bomull. Nu sitter jag och tittar på juicy coutoure, snacka om FIINA dressar!! Jag vill ha, vill ha, vill ha... Men vaför måste det vara så dyyrt?? 1000 kronor och mer för en fin dress är för mycket.. För de pengarna kan man få tre stycken i stan, och det måste man prioritera. Jag är beroende av dressar!! Det är det enda jag vill ha på mig;)

image19

vem älskar inte mjukisdressar?? Det finns ju inget bättre!!!

Torsdag

idag igen.. Snart är det helg:D Det är bara synd att helgen börjar lika fort som den slutar, sen börjar vardagen igen.. Ska inte ta nått jobb i morgon om jag får det, jag orkar helt enkelt inte mer, vi får se hur det går i fortsättningen. Ska ju äntligen få hjälp, så vi får se hur det blir då, om jag blir sjukskriven eller om jag måste fortsätta kämpa. Allt beror väl på hur mycket jag vågar dela med mig...

Ligger i sängen nu, börjar 14.00, sköönt. Dock känns det som att jag har en del "måsten", men jag ska försöka strunta i dem. Jag ska städa rummet om jag känner att jag orkar och vill, då brukar det fungera bättre.

Bloggen fungerade inte igår tyvärr, så jag kunde inte skriva något då.. Får skriva idag istället då;)

Träning ikväll, ska bli kul. Brukar vara så glad efter träningen så det är ju himla skönt...

love

gårdagen

var en av de jobbigaste dagarna jag någonsin upplevt. Skulle egentligen börja tre, och hade tackat nej till ett jobb för att jag mår som jag mår just nu. Trodde att jag skulle få sova, hade fått en sömntablett och halv nio kom mamma in och sa att dom ringde från dagiset där jag brukar jobba och vill att jag ska komma så fort som möjligt och jobba till ett, sen fara hem för att fara till fritte och jobba två timmar senare.. Jag klara ju inte av att säga nej tyvärr, trots att jag kände att jag hade en dålig dålig dag. Så jag for dit.

Väl där trodde jag aldrig att jag skulle klara dagen, jag var så hemskt nere och var tvungen att uppsöka toaletten flera gånger för att jag höll på att börja gråta utan anledning.. JAG HATAR DET!! jag vet inte vad det är med mig, jag är så rädd...


Jag for till Sara och grattade henne på kvällen efter jobbet, och då började jag må lite bättre.. Älskar er tjejer, ni är BÄST!!!

image17

Tycker om dej sara=)

image18Tycker om er också<3

trött som faan...

Jobbade från sex i morse och tio timmar framåt.. Jag är jäklarns trött kan ja säga, men jag har inte sovit nå middag för jag vill sova gott inatt istället. Fick en sömntablett igen igår och det är så skönt att få somna, ska få en ikväll också, och i morron får ja sova tills ja vaknar, men ska ställa klockan på tio för att ja vill inte sova bort hela dagen, sen vill ja kunna sova också...

Ska se TV nu orkar inte sitta här mer...

image16

Se mig, se mig, se tårarna som faller inom mig

jobbigt

att allt jämt ska vara så himla jobbigt....

tänk bara om man kunde köra av vägen...

påväg

till stan.. Färdig och redo, gjorde mig dock inte så jättefärdig för jag har lite bråttom;)

Hoppas allt går bra nu.. Ska även testa frisyrer idag med verran, det ska bli kul:D

image14Varför måste allt trassla till sig jämt!!!

är här

igen nu, när ja inte har nått att göra så blir det datorn:P

Måste börja göra mig klar snart.. eller typ nu egentligen, men orkar ju aldrig.. I stan måste jag lämna tillbaka ett game-cube-spel som det vart fel när vi köpte. Vi köpte Monkey-ball 2, men när vi kom hem och skulle spela det så var de Monkey-ball 1 i, och det har vi ju redan så det var ju liksom lite onödigt ;O)

Tja, nu är det väl dags att klä på sig kanske.. Är sååå trött, men det är ju ingen nyhet:p

Well there was a time, when you let me know whats really going on below, but now you never show that to me, do you?

blablablablabla

blablablablablablablablablablablablablablablablablaalblabalbla..

Hahah, jag har lite att göra.. eller egentligen har jag mycket jag borde göra men inte orkar.. Men jag vill bara skriva och skriva, men har inget att skriva:P

Jaa, denne Shawn D, mr NEW COP

Måndag morgon

igen.. haatar måndagar, förutom att det är träning då;)

Vaknade av telefonen i morse, skulle få jobba extra i hemmingsmark idag, men tyvärr har jag ett viktigt möte i stan klockan ett, och tidig träning så jag var tvungen att tacka nej.. Känns dumt, och man behöver ju pengar, men jag hade aldrig orkat jobba idag heller, har sovit så dåligt inatt:S

Nu sitter ja å ser på den manlige oprah, MONTEL. Är inte speciellt förtjust i det programmet, men det är alltid nått att se. Just nu är det om par som blivit utsatta för adoptions-bedrägerier...

Jag kan inte förstå hur någon kan göra så mot andra människor! Ett par som inte själva kan få barn, men vill mer än någonting älska och ta hand om ett barn, blir lurade så det tror att de ska få adoptera ett barn  och betalar en massa pengar, men i slutändan fanns det aldrig något barn.. SÅ HEMSKT!!! Det måste ju kännas lika jobbigt som att ett barn dör eller att man får missfall. Det är människor som plötsligt blivit föräldrar och tror att det finns ett barn som är deras, som dom ska få älska. Men sen är det bara någon som lurat dem. Inte nog med att de "tappat" ett barn, de har äver betalat hundratusentals kronor för att få bli föräldrar.. Jaa, som sagt, jag KAN inte förstå hur vissa männsikor är funtade!!!

Jag är hungrig, så nu ska jag gå och äta frukost;)

Trääning ikväll, nlängtar ihjäl mej=)

Haft träning

och jag ääälskar mitt lag:D Allt var så bra idag, och jag har aldrig varit gladare.. nästan;) haha... Åååh, vill träna NU igen i love it:)

tack för att ni gör så jag orkar fortsätta gå...

Nu ska ja äta scones och se på wallander - innan frosten....

LOVE TO YOU ICECLIMBERS!!!!

Och min lilla kattarkojjevän och Ulva, det kommer bli bättre snart jag lovar.. Vi får bänka oss för mys snart, jag lovar;) Ulla, Ulva och Trumma på äventyr i TV-soffan, kan det bli bättre??!!=)

KRAM

tröööttt

men snart är det träning, så då ska jag nog vakna till iallfall...

Men snacka om att en helg går fort!!!! Seriöst känns det som att en helg består av en enda dag, och vissa helger bara nån timma.. Jag kan inte förstå att det går så fort! Även om jag är ledig och veckodagarna så känns det inte samma sak som när det är helg, för på veckorna är det som ångest ändå eftersom att man vet att man borde göra nytta... Men men, det finns inte nått att göra åt den saken, bara att man får göra det så bra som möjligt när man är mitt i det.. Men man är verkligen aldrig utvilad efter en helg, men det får man skylla sig själv för;)

Well well, träning snart, finns det nått bättre?? KNAPPAST..

Dålig natt

inatt.. Har kanske sovit tre timmar, nåväl, det är bättre än ingenting iallfall...

Albin och Hugo är här, vi ska sköta dom medans föräldrarna är på IKEA=) Snart kommer Elma också, hon är ju såå lovely..

Skötningen igårkväll gick jättebra, Maja fick ett nattlinne med en prinsessa på av mig, och hon var så lycklig, hon äälskar prinsessgrejer;) Vi mös och åt godsaker, såg svanprinsessan och flipper.. Fyyy, där var det med en hamarhaj... Dock klarade jag av att titta nästan hela tiden, den är inte alls lika läskig som en vithaj.. dom är helt klart läskigast!!!!:O

Well well, ska leka med piraten Albin nu, innan han ber mej gå på plankan:P

image13

Albin tyckte det var roligt med webkameran;)

God morgon...

Nu är det Lördag, det är skönt=) Nu ska jag fara till kalles-backen med Albin, för Elias och Maja skulle dit. Sen ska jag tag alla tre och fara och bada i Hortlax, det är så kul att bada med dom för dom uppskattar det verkligen:)

Sen Ikväll ska jag sköta Maja och Elias när föräldrna far bort..

Älskar söt-barnen=)

Silver

Blev det för HIF i domarcupen... Bra jobbat grabbar, det var ni förtjänta av.. Skulle ha vart kul med guld såklart, men silver är inte alls fy skam.. Alla matcher vann dom, finalen vann dom inte, som ni kanske redan räknat ut;)

Åååh, ääälskar fotboll, och särsklit när det går så här bra för mitt lag:D

För övrigt har vi hälsat på Elma idag, och köpt ett nytt game-cube spel och en dosa, så i morgon ska vi lira monkeyball 2=)

klockan är nu 01.11, och jag har just kommit hem från kuppen. Är ganska uppe i varv, men måste försöka sova:P

Resten av helgen ska iaf bestå av barnpassande, och det är bland det bästa jag vet, så det ska nog bli kul:D

GODNATT

HIF i mitt hjärta

Gick ut

För att sopa av Pumba, och märkte att det var ganska härligt ute, dock hade jag ju en mundering som hette duga, men ändå Efter avsopningen så kände jag att det var lika bra att jag tog mej en promenad när jag lika var ute, så det gjorde jag.. Det var jätteskönt, men härliga tider vad det blåste!!! Det gick så bra att¨gå för jag hade medvind, så jag näst intill flöög fram:P Men när jag var påväg tillbaka så var det inte så kul längre... Motvind nå fruktansvärt, och det är väl inte så farligt egentligen, om det inte vore för mina hemska ÖRON, dom får alltid ¨så ont:S Jag skyller allt på pappa, för det är han jag ärvt typ hela mig av:P

Nu måste jag duscha så att håret får torka innan ja ska ut och till stan igen, vill inte riktigt förvandlas till en istapp:P

every breath we drew was hallelujah

image12
-Jag hatar att frysa, därav den varma munderingen;)

happ

nu har ja käkat frulle och undrar vad jag ska göra härnäst.. Var som sugen på en promenad, men ute blåser det spikar och snö, så det känns inte så tilldragande att få en massa spikhål i ansiktet... Det är så jobbigt med blod överallt... Pumba är alldeles täckt med snö, och jag ska till stan sen, så ja måste sopa av han och ställa honom på tining i garaget, annars kommer han nog vägra..

Yes yes, när Erika slutar skolan ska ja hämta upp henne, åsså drar vi till stan å gör lite ärenden å sånt, kanske far en stund till syster Sara, och sen blir det domarcupen typ det bästa jag vet förutom när vi tävlar;) För er som inte vet så är det en fotbollscup som är såå kul att vara på=)

Heja hemmings friskt humör, bollen ska in ej utanför;)

days of our lives

varje dag;) haha

så var det morgon igen, fredag:D Idag jobbar jag ingenting, ganska skönt med vetskapen att jag mått relavtivt "bra" den här veckan och klarat av att jobba och träna. Och jag måste säga att träningarna alltid kommer lägligt, de gör så att jag blir glad jämt, sen håller det i sej till nästa träning, och då fylls lyckan på=) Sen har jag börjat skriva en så kallat "må-bra-bok", och det är svinbra!! Det råder jag alla att göra.. Man skriver i den varje kväll och använder sig av tre rubriker.

BRA! Under den rubriken skriver man tre saker som man är bra på eller som har gått bra under dagen. MINST tre saker ska man skriva, och man kan alltid komma på något. Det kan vara nått sånt som bara, jag är bra på att bädda sängen, eller sånt, om man inte kan komma på nått annat.

TACK! Under den rubriken ska man skriva något som man är tacksam över. Kan vara sina kompisar, sin familj, att träningen gick bra, eller vad som helst. Helt enkelt något man är glad för. Där kan man skriva nästan hur mycket om man tänker efter.

HJÄLP! Under den rubriken skriver man saker som man behöver hjälp med att klara av. Där kan man skriva vadsomhelst också. T.ex. hjälp mig att orka stiga upp, hjälp mig att vara glad, hjälp mig att klara jobbet m.m. Allt man helt enkelt vill klara av dagen därpå. Det låter kanske konstigt, men det hjälper faktiskt lite så man gör det man skrivit ner:D

Ta mitt råd, och prova, det är ganska skönt, och man sover mycket bättre, iallafall jag;)

RSS 2.0